Gå til hovedindhold

Magasinets app

Download vores app, så kan du bladre i det, selvom du kun har et digitalt abonnement.

Indhold

  I vores app finder du alle vores trykte magasiner siden 1. januar 2015. 

  App-udgaven af Danske Kommuner er en én-til-én udgave af det trykte magasin, og det nyeste magasin publiceres i app’en samme dag, som det trykte magasin udkommer.

  Har du et abonnement på den trykte udgave af Magasinet Danske Kommuner eller et digitalt abonnement på danskekommuner.dk kan du logge ind i app’en med dit abonnementsnummer eller e-mail og din adgangskode.

  Du kan kun have app’en aktiveret på op til to enheder samtidig. Ønsker du derefter at tage en ny enhed i brug, skal du først logge af én af de to andre.

  Har du problemer med at aktivere dit login på en smartphone eller tablet, kan det skyldes, at dit abonnementsnummer bruges af andre. Har du mistanke herom, skal du kontakte abonnementsafdelingen på tlf. 33 70 37 02.

  Alle er dog velkomne til at hente vores app i App Store og Google Play, og har du ikke et abonnement, kan du købe adgang til enkelte udgivelser, pris 79,- kroner pr. stk. Vær dog opmærksom på at køb i app’en foregår via App Store eller Google Play, og købsbetingelserne følger betingelserne derfra.

  Når du henter et magasin, downloades det til din enhed. Hvert magasin optager omtrent 30 megabyte plads. Når et magasin er downloadet vises en lille lilla trekant i nederest højre hjørne af forsiden.

  Magasinet kan efterfølgende fjernes fra hukommelsen ved at trykke på forsiden indtil et lille skraldespandsikon vises nederst til højre. Tryk derefter på skraldespanden – nu vil den lilla trekant forsvinde, og magasinet optager ikke længere plads på din enhed.

  Almindelige regler om ophavsret gælder også for indholdet i App’en.

  App Store

  Google Play