Gå til hovedindhold

Nyheder

9485 resultater

Tvivl om opdatering af økonomisk råderum deler borgmestre

22. apr. 2024
Økonomi
Budget
Økonomiforhandlinger

Sidste år skabte en opdatering af det økonomiske råderum panik før lukketid. I år er det slet ikke sikkert, at der kommer en opdatering her i foråret, som der plejer. Det er to borgmestre trætte af, mens en tredje mener, at snak om det økonomiske råderum kun puster til borgernes forventninger.

Kommuner laver børnevenlige hjemmesider

22. apr. 2024
Udsatte børn og unge
Digitalisering

For at imødekomme Barnets Lov og gøre det nemmere for børn og unge at finde hjælp hos kommunerne, har Københavns og Ishøj Kommuner lavet børnevenlige hjemmesider.

Minister om ældrereform: Vi leverer på frisættelse

22. apr. 2024
Ældre

Med den nye aftale om en ældrereform er frisættelsen leveret, lyder det fra ældreministeren, der ”nøje” vil følge rekrutteringssituationen på ældreområdet, som hun mener, aftalepartierne har skabt gode rammer for.

To kommuner går sammen om at hjælpe slagteriarbejdere

22. apr. 2024
Arbejdsmarked
Beskæftigelse

På en trist baggrund har Danish Crown tilbudt slagteriarbejdere omplacering til blandt andet Blans i Sønderjylland. Derfor går Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune nu sammen for at sikre en god overgang for tilflyttere.

Kommuner bør kompenseres for dyk i indtægter fra dækningsafgift

22. apr. 2024
Debat

Professor om ældrereform: ”Jeg er skuffet over, at den er så uklar”

19. apr. 2024
Ældre
Folketinget

Per Nikolaj Bukh, professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet, sidder tilbage med en masse spørgsmål efter at have læst den nye ældrereform. Han vurderer, at reformen fører mere administration med sig. Den holdning deler udvalgsformand i KL dog ikke.