Gå til hovedindhold
Administration
Kommunikation

Jeg ringer altid tilbage

Politikerne er afhængige af den lokale presse, men den er også afhængig af politikerne, så det handler om gensidig tillid, siger borgmester Morten Andersen (V), Nordfyn. Han har som ni ud af ti borgmesterkolleger et godt forhold til pressen.

21. 02. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

Borgmester Morten Andersen har oplevet at have de lokale medier som medspiller i Nordfyns Kommune. Senest i forbind­else med nyheden om, at Dansk Sprognævn flytter til Bogense.

– Statslige arbejdspladser er en vind­ersag for en kommune og også for en lokalredaktion, og der har jeg Fyns Stiftstidende med mig. De er med til at tegne et positivt billede af udflytningen. Det er ikke sjovt at få en statslig virksomhed eller et nævn, hvis hele mediebilledet handler om, at den ikke burde være flyttet, men der er de lokale medier med til at fortælle den gode historie og gå op imod fordomme og forudindtagede holdninger om, hvor Nordfyn nu engang ligger henne.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her