Gå til hovedindhold

Abonnementsbetingelser

Her finder ud Danske Kommuners abonnementsbetingelser, information om manglende levering og link til selvbetjeningen

Indhold

  Betingelser

  En abonnementsperiode på Magasinet Danske Kommuner er fra den dato det oprettes og året ud. Ved udløb af abonnementsperioden forlænges abonnementet automatisk med en periode svarende til den foregående og fortsætter på samme måde indtil det opsiges skriftligt.

  Abonnementet ska altid opsiges skriftligt ved mail til abonnement@kl.dk 

  Opsigelse kan altid ske frem til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Du kan godt stoppe din levering med det samme, men der refunderes ikke penge, hvis abonnementet opsiges før den betalte periodes udløb.

  App-udgaven af Danske Kommuner er en én-til-én udgave af det trykte magasin, og det nyeste magasin publiceres i app’en samme dag, som det trykte magasin udkommer.

  Alle er velkomne til at hente vores app i App Store og Google Play. Her kan man købe adgang til enkelte udgivelser pris 79,- kroner pr. stk. Vær dog opmærksom på at køb i app’en foregår via App Store eller Google Play, og købsbetingelserne følger betingelserne derfra.

  Hvis du allerede har et abonnement på den trykte udgave af Magasinet Danske Kommuner eller et digitalt abonnement på danskekommuner.dk kan du logge ind i app’en med dit abonnementsnummer eller e-mail og din adgangskode.

  Du kan kun have app’en aktiveret på op til to enheder samtidig. Ønsker du derefter at tage en ny enhed i brug, skal du først logge af én af de to andre.

  Har du problemer med at aktivere dit login på en smartphone eller tablet, kan det skyldes, at dit abonnementsnummer bruges af andre. Har du mistanke herom, skal du kontakte abonnementsafdelingen på tlf. 33 70 37 02.

  Når du henter et magasin, downloades det til din enhed. Hvert magasin optager omtrent 30 megabyte plads. Når et magasin er downloadet vises en lille lilla trekant i nederest højre hjørne af forsiden.

  Magasinet kan efterfølgende fjernes fra hukommelsen ved at trykke på forsiden indtil et lille skraldespandsikon vises nederst til højre. Tryk derefter på skraldespanden – nu vil den lilla trekant forsvinde, og magasinet optager ikke længere plads på din enhed.

  Almindelige regler om ophavsret gælder også for indholdet i App’en.

  Manglende levering

  Mangler du at modtage et eller flere af dine magasiner. Skal skal du sende en mail til abonnement@kl.dk. Oplys dit abonnementsnummer, leveringsadresse samt hvilke numre du mangler at modtage. 
  Skriv også dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig ved flere spørgsmål.

  På bagsiden af magasinet, finder du abonnementsnummer samt leveringsadresse.

   

  Selvbetjening

  Du kan logge ind i vores selvbetjening og se dine oplysninger.

  Du har også mulighed for at ændre i din leverings- eller betaleradresse, tilknytte din mailadresse, skifte din adgangskode eller opsige dit abonnement til udløb, altså ikke pr. dags dato. Se opsigelsesbetingelserne længere oppe på siden.

  Bemærk, at du kun kan logge ind med din mailadresse, hvis den er tilknyttet, ellers skal du bruge dit abonnementsnummer/abonnent-id, som du kan finde bag på magasinet (se vejledning længere oppe siden).

  Gå til selvbetjening