Gå til hovedindhold

Ophavsret og rettigheder

Indhold

  Generelt

  Alt indhold på www.danskekommuner.dk tilhører magasinet Danske Kommuner. Artikler og nyheder kan citeres mod kildeangivelse, jævnfør ophavsretslovens bestemmelser om citatretten. 

  Kopiering m.v.

  Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.danskekommuner.dk stilles til rådighed for visning/læsning.

  Du må gerne printe enkelte kopier til din egen private brug. Denne tilladelse gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

  Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

  Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

  Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Danske Kommuner.

  Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Danske Kommuner på telefon 3370 3309 eller mail dk@kl.dk

  Links

  Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.danskekommuner.dk – med tydelig kildeangivelse.

  Du må også gerne linke dybt de enkelte artikler på hjemmesiden – ligeledes med klar kildeangivelse i forbindelse med dit link, vær dog opmærksom på at de fleste af vores artikler ligger bag en betalingsmur, hvorfor det måske ikke giver mening at linke dybt.

  Men vi accepterer ikke gentagen og systematisk brug af dybe links til kommercielle formål. Der må ikke linkes på en måde, så Danske Kommuners hjemmeside kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

  Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

  Danske Kommuner er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Danske Kommuner linker til.