Gå til hovedindhold

Baggrund

4 resultater

Børnene, der bliver voksne alt for tidligt

Lås ikon

Børn
Mistrivsel
Forebyggelse

I Rødovre Kommune får børn af psykisk syge forældre mulighed for at indgå i fællesskaber, hvor de ikke føler sig udenfor og forkerte, fordi deres mor eller far har psykiske vanskeligheder. I de forebyggende børnegrupper møder børnene ligesindede, og de lærer, at det ikke er deres skyld, at far og mor har det svært.

Oprørslederen fra Lemvig

Lås ikon

Landdistrikter

Yderområderne er blevet politikernes yndlinge, og det har Landdistrikternes Fællesråd udnyttet til at blive talerør for over halvdelen af landets kommuner. Vendepunktet kom i 2015, og nu er foreningen vokset i omfang og indflydelse og tiltrækker både toppolitikere og landsdækkende medier.

Foto: Mads Krabbe

Forældrekurser afgør unges uddannelsesvalg

Lås ikon

Skole
Erhverv
Arbejdsmarked

Målet er, at 25 procent af de unge skal vælge en erhvervsskole i 2020, men der er langt igen. Ringsted Kommune har som en af de få kommuner oplevet en stigning. For at nå dertil har de indført forældrekurser og valgfag rettet mod erhvervsskolerne.

Konservativ er noget, man opdager, man er

Lås ikon

Byråd
Navne

Ole Stephensen (K) er fra den generation af journalister, hvor det ikke var anset at kombinere journalistik og politik. Derfor har han været længe om at debutere som politiker. Han var træt af at brokke sig, så nu vil han selv gøre noget ved det farlige vejkryds nær sin bopæl og forbedre mulighederne for sine handicappede naboer.

Ole Stephensen (K) deltog som konferencier i Aarhus Symfoniorkesters otte nytårskoncerter, hvilket betød, at han måtte melde fra til de to første kommunalbestyrelsesmøder. Foto: Bo Christensen