Gå til hovedindhold
Økonomi
Kultur

Kunstnere skal ud af mugne omklædningsrum

I Sønderborg satser de stort på koncerter og fælles temaer. Både kommunen og erhvervslivet spytter i kassen til nye omklædningsfaciliteter til koncertstedet i Mølleparken, så kunstnere som Elton John ikke længere skal forberede sig i mugne omklædningsrum.

Når Elton John ankommer fem minutter inden koncertstart, har han ikke tid nok til at komme i den rette stemning. Det går ud over koncertoplevelsen, siger Kultur i Syds eventchef, Jes Johansen. Foto: Timo Battefeld / Ritzau Scanpix
09. 05. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sascha Reiffenstein Petersen

Til sommer skal blandt andet Sort Sol, Carpark North og Medina optræde i Mølleparken i Sønderborg. Men omklædningsfaciliteterne lever ikke helt op til kravene for, hvad man forventer, når kendte kunstnere optræder. 

Foreningen Kultur i Syd har 52 lokale virksomheder som sponsorer. Som koncertarrangør er foreningen sammen med Sønderborg Kommune i fuld gang med at realisere en renovering af området, som efter planen skal være færdig i maj 2019. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her