Gå til hovedindhold
Ledelse
Byråd
Ældre

Opgør med ældrefabrikken

Allerede før rådmand Jette Skive (DF) satte sig for bordenden inviterede embedsfolkene hende til et møde for at høre om hendes planer for sundheds- og omsorgsområdet. Og hun er glad for sine store handlefrihed som rådmand i et magistratstyre. Men samtidig er hun kritisk over for den styreform, som specifikt gælder i Aarhus.

For 20 år siden spurgte Jette Skives mor sin datter, hvorfor hun ikke meldte sig ind i DF, hvor der var brug for arbejdskraft, og det gjorde Jette. Og i første omgang var hun stikirenddreng. Foto: Andreas Bang Kirkegaard
25. 05. 2018 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

 

Thyra Frank (LA) har endnu ikke ryddet mange forsider for sine initiativer som ældreminister, men hun har gjort en forskel for rådmand Jette Skive (DF) i Aarhus. For det er med hjælp fra nogle af Thyra Franks puljemidler, at rådmanden for sundhed og omsorg som noget af det første fik genindført madlavning ude på de enkelte plejehjem.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her