Gå til hovedindhold

Baggrund

8 resultater

Politik skal ikke være en karrierevej

Byråd

Som politiker skal det ikke handle om, hvad man kan gøre for at blive genvalgt ved næste valg eller andre karrierepolitiske ambitioner. Det er at tage øjnene væk fra bolden, mener Eva Borchorst Mejnertz (R), der synes, at vi skal have hjertet og os selv langt mere med i politik.

Folkeskolen skal passe til børnenes drømme

Skole

Danmarks bedste folkeskole er en skole, hvor bygningerne understøtter læring og trivsel, og det er Fredensborg Kommunes mål at komme derhen i løbet af de næste 12 år. Med en milliard kroner i ryggen skal nogle skoler renoveres, andre skal nybygges og tænkes sammen med bibliotek og svømmehal.

Elever fra 4.B på Kokkedal Skole havde fornøjelsen af at møde borgmesteren, Thomas Lykke Pedersen, der både var med på at klatre og gynge. Foto: Jakob Carlsen

Hvad gør man, når angsten tager over?

Mistrivsel
Psykiatri
Børn

Flere børn og unge får angst. Det går ud over skolegangen. Odense Kommune har lavet en skole for unge i udskolingen med angst, der samarbejder med Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark.

I ottende klasse gik det helt galt for Hanna. Angsten tog over, og hun var ikke i skole i et helt år. Foto: Hung Tien Vu

Fejl på plejehjem kan udløse erstatning

Ældre
Administration

Fra første juli kan beboere på plejehjem og bosteder kræve erstatning, hvis de har fået en skade efter fejlbehandling. Patienterstatningen forventer, at især medicinfejl og manglende sårpleje vil udløse erstatning.

Folkemødet er folkets møde

Administration

Unge som ældre vil i den kommende uge strømme til Bornholm. 100.000 gæster ventes at runde Folkemødet i år. Størstedelen vil være almindelige borgere med interesse for demokratiet.

Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Der skal også være tid til hygge

Administration

Folkemødet er ikke kun debatter og events. Det er også stedet, hvor man får hilst og snakket med gamle og nye venner, mener Foreningen Folkemødets formand, Michael Valentin.

Foto: Joshua Tree Photography