Gå til hovedindhold

Baggrund

5 resultater

Regioner skubber buskørsel over til kommunerne

Lås ikon

Transport
Teknik
Regionalt

Midtjyske og sjællandske kommuner mener, at der er tale om opgaveglidning, når regionerne fjerner regionale busruter i forbindelse med aktuelle sparerunder. I regionerne lyder meldingen, at nedskæringerne skyldes reformen af erhvervsfremmesystemet, der har flyttet penge fra regionerne til kommunerne.

Foto: Midttrafik

Investeringer skal bringe autister i arbejde

Lås ikon

Økonomi
Arbejdsmarked

Kan sociale investeringer bringe mennesker med autisme i arbejde? Det vil Ballerup Kommune, en socialøkonomisk virksomhed og en kapitalfond med et socialt formål finde ud af. Derfor har de skudt gang i et pilotprojekt.

Specialisterne vurderer, at der i Danmark er 20.000 til 30.000 mennesker med autisme, som er uden for arbejdsmarkedet eller er underbeskæftigede. illustration: Mai-Britt Amsler

Ordentlighed kommer til at fylde mere

Lås ikon

Administration

Lovlydighed er et minimumskrav, men ordentlighed på alle mulige områder fra miljø til arbejdsmiljø kommer til at fylde mere og mere, hvis man vil handle med kommunerne, siger Signe Lynggaard Madsen, administrerende direktør for SKI.

Foto: Ulrik Jantzen

Mit hjerte banker gult og blåt for Brøndby

Lås ikon

Byråd

Henrik Rademacher (DF) fra Brøndby elsker sit job som souschef i Lidl. Han ved, hvad det vil sige at være i løntilskud og mener, at systemet kan bruges bedre. Og så har han høje ambitioner for foreningslivet i kommunen.

Jeg fik lavet hul i ørerne med en stoppenål

Lås ikon

Arbejdsmarked
Børn
Uddannelse

En onsdag formiddag i oktober er 4. klasse på virksomhedsbesøg på plejehjemmet Bernadottegården i Hadsund, og 7. klasserne bliver vist rundt på JKF Industri A/S i nabobyen Als om eftermiddagen. Begge ture er arrangeret af Mariagerfjords erhvervsplaymaker.