Gå til hovedindhold

Baggrund

10 resultater

Brobyggerne i Gladsaxe

Lås ikon

Administration
Ældre

Hvem gør noget, hvis hjemmehjælpen kan se, at hr. Hansen er ved at visne i ensomhed, og hvem gør noget, når de frustrerede pårørende tager plejepersonalets tid? I Gladsaxe er svaret: brobyggerne. Det er en ny stillingskategori, som er ved at blive kørt i stilling, og som kan skabe ny sammenhæng og kvalitet.

Jette Skive: Ældrepleje skal ikke være opbevaring

Lås ikon

Ældre
Administration

Ældrepolitikken skal fremtidssikres. Derfor tager KL’s ældreudvalg med formand Jette Skive (DF) i spidsen nu landet rundt for at udfordre kollegerne med 12 spørgsmål til debat. Hun ser frem til, at der fra Skagen til Lolland kommer vidt forskellige input og ideer.

Formand for KL’s ældreudvalg Jette Skive drager nu ud i land­et for at høre om ældrepolitik / foto: Andreas Bang Kirkegaard

Aarhus laver grøn køreplan for fremtiden

Lås ikon

Transport
Teknik

I 2030 skal Aarhus Kommune være CO2-neutral. En af de store opgaver bliver at få omstillet transportområdet. Det betyder investeringer i en bilflåde, der kører på vedvarende energi, og grønne krav til leverandører.

Multisyge får styr på pillerne

Lås ikon

Sundhed
Administration

Ny klinik på Nordsjællands Hospital hjælper ældre multisyge med at skære ned i antallet af piller. Et højt medicinforbrug øger risikoen for bivirkninger og medicinfejl.

Elbiler tager skraldet på Frederiksberg

Lås ikon

Transport
Teknik
Affald & genbrug

Elskraldebiler har forbedret miljø og arbejdsmiljø i Frederiksberg Kommune.

Afdelingschef Ole Philip fra Frederiksberg Gartner- og Vejservice er meget tilfreds med de fem 100 procent eldrevne komprimatorbiler. Foto: Poul Erik Pedersen

Roskilde sætter strøm til busserne

Lås ikon

Transport
Teknik
Klima

20 nye elbusser skal fra april erstatte støjende og forurenende dieselbusser på Roskilde Kommunes ni buslinjer. Kommunen er den første i landet, der satser fuldt ud på emissionsfri kollektiv trafik.

Foto: Umove A/S