Gå til hovedindhold
Ledelse
Arbejdsmarked
Uddannelse

Der er dage, hvor der er meget stille i kursuslokalet

Der er både latter og overskud i luften, når Sønderborg Kommune samler 25 af deres talentfulde specialister for at ruste dem til at komme mere ud over rampen med deres viden. Men der er også tidspunkter, hvor der er meget stille. Fordi oplægsholderen har ramt noget særligt vigtigt.

04. 04. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

Sosu-assistent og dokumentationsvejleder, Pia Plett, er i gang med at øve sig på et oplæg, som hun har tænkt sig at holde for en gruppe sygeplejersker fra kommunens ti plejecentre. Det handler om, at der er rigtig mange penge og meget bøvl at spare ved at ligge inde med viden om sondeudstyr og sondemad. På bordet foran hende ligger hendes notater.

Hun er en af i alt 25 vidt forskellige specialister eller nøglepersoner, 16 kvinder og ni mænd fra Sønderborg Kommune, som er blevet håndplukkede til et udviklingsforløb, der skal styrke deres gennemslagskraft i organisationen og sikre lydhørhed for deres viden.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her