Gå til hovedindhold

Baggrund

9 resultater

Bloggere sælger drømmen om Sydhavsøerne

Lås ikon

Turisme
Digitalisering
Natur

Tre kommuner, der tilsammen udgør de danske sydhavsøer, går nye veje for at udbrede kendskabet til flexbolig-konceptet. De har hyret tre bloggere til på egen krop at bo i en flexbolig og bagefter skrive om oplevelsen. Det øger troværdigheden, prisen er tab af kontrol med budskabet, lyder vurdering fra kræfterne bag kampagnen.

Vandtårn viser mangfoldigheden

Lås ikon

Turisme
Kultur
Teknik

Rødovres vandtårn lyser op i regnbuens farver og er kommunens største succes på Facebook.

Skubber fællesskabets helte forrest

Lås ikon

Kultur
Kommunikation
Digitalisering

Christian er beboer på Vordingborg Kommunes autismecenter. Han har lavet en musikvideo, som er Vordingborgs største hit på Facebook.

Gentofte vil stoppe indbrudstyven

Lås ikon

Ledelse
Forebyggelse
Kriminalitet

Gentofte Kommune er klar med et vægterkorps, der skal rykke ud, når indbrudstyvene hærger. Målet er at gøre Gentofte fri for tyveri.

Gentoftes borgmester, Hans Toft (th.), udfordrer med sit vægterkorps grænsen mellem politiet og kommunens opgave. Foto: Thomas Kokholm

Odsherred skærer en dag af arbejdsugen

Lås ikon

Ledelse
Arbejdsmarked
Arbejdsmiljø

Fra september skal de administrativt ansatte i Odsherred Kommune kun arbejde fire dage om ugen. På længere sigt skal andre personalegrupper også med.

Der er kommet mere drøn på de stille elever

Lås ikon

Skole
Sundhed
Børn

Fysisk inaktivitet blandt børn og unge er et stig­ende problem. Men indretningen af skolegårde og skoler med rum, der motiverer til fysisk aktivitet har stor effekt, viser evalueringen af 13 projekter rundt om i landet.

Skovloopet på Skørping Skole slynger sig smukt rundt i skolegården og ind i den omkransende skov, og undervejs møder eleverne motoriske udfordringer og gode “hæng-ud-steder”. Foto: Leif Tuxen