Gå til hovedindhold
Kommunikation
Digitalisering
Skole

Djævlen ligger i implementeringen

Efter efterårsferien er det D-dag for skolernes nye kommunikationskanal Aula. Det er blevet kaldt det største kommunale it-projekt målt på antallet af brugere. De ansvarlige i kommunernes it-fællesskab KOMBIT er sikre på, at de har et system, der virker, men som i alle store it-projekter ligger djævlen i implementeringen.

10. 10. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Thomas Kokholm

Det bliver stort. KOMBITs markedsdirektør og Aula-ansvarlige Poul Ditlev Christensen har svært ved at se, at det kan blive større. Omkring to millioner brugere skal på skolernes nye kommunikationsplatform Aula i uge 43, lige efter efterårsferien.

– Det er jo vildt mange brugere. Det er lærere, det er pædagoger, det er forældre, det er elever, det er administrativt personale, det er på rådhuset, skolechefer og politikere. Der er så mange brugere, der alle har holdninger til det her, men det er jo også det, der gør det spændende at arbejde med, siger Poul Ditlev Christensen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her