Gå til hovedindhold
Ledelse
Kultur
Erhverv

Ledere kan hente inspiration i al skønlitteratur

Selv om kalenderen er plastret til med gøremål og møder, kan der altid gøres plads til en aftale med en medarbejder, siger afdelingsleder Caroline Sehested på Helsingør Bibliotek. Hun fik trænet sit talent for ledelse, mens hun i 17 år var klasserumsleder for pædagogstuderende i alderen fra 19 til 50 år.

24. 10. 2019 - kl. 08:00
Tekst af Sidsel Boye

Når Caroline Sehested skal give et eksempel på, hvad hun står i spidsen for som afdelingsleder på Helsingør Bibliotek, fortæller hun om de populære forfatterarrangementer, hvis mission er at åbne bogen for kommunens børn.

– Vi havde en specialklasse ude til møde med Troels Gollander, som er forfatter til nogle små fagbøger om emner som slik, elefanter, hunde og rumraketter. Børnene var fuldstændig væk, og da arrangementet var slut, var der én på bageste række som råbte højt: Jeg er din største fan, Troels. Der er også forfatteren Jan Kjær, som er fantasy-tegner og har lavet tegneserier og læse-let-bøger. Da børnene gik hjem fra mødet med ham, havde de hans autograf i panden, og de havde fået sig en én-til-én-oplevelse og masser af lyst til at læse bøger af Jan Kjær, fortæller hun.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her