Gå til hovedindhold

Baggrund

Faste læger på plejehjem reddet

Sundhed
Social
Ældre

Den succesfulde ordning med fasttilknyttede læger på plejecentre blev reddet på målstregen af 20 millioner kroner fra Christiansborg. Bevillingen er dog mere end halveret, og det får PLO til at frygte for ordningens overlevelse.

Kommunerne er på julegave med de ansatte

Ledelse
Arbejdsmiljø
Arbejdsmarkedspolitik

Medarbejderne i de fleste af landets kommuner kan se frem til at få en julegave, viser en rundspørge, Danske Kommuner har udført. Men det er ikke lige meget, hvad man giver, siger en forsker.

Nu er det tekstilernes tur til at blive genbrugt

Miljø
Affald & genbrug
Anlæg

Der er ikke plads til flere containere i gårdene, så nu vil Københavns Kommune etablere 750 steder i byen, hvor man kan sortere affald. Og her skal der være plads til en helt ny fraktion.

Teknologien til at genanvende tøj mangler stadig

Miljø
Affald & genbrug
Kommunikation

Når kommunerne de kommende år tager hul på indsamlingen af tekstiler, er det stadig uvist, hvad der skal ske med dem. Det må man kommunikere ærligt om, lyder det fra både branchen og en rådgiver.

Sådan kunne verden have set ud

Kultur
Byggeri
Byudvikling

Den underfundige udstilling ”AD ACTA – Arkiverede Visioner” er guf for enhver politiker og embedsmand med hang til byplanlægning og store visioner. Kunstner Lasse Krog Møller er gået på opdagelse i arkivet på Museet for kunst i det offentlige rum i Køge og vækker storslåede planer for danske byer til live.

Salsa og fadøl på den lukkede

Sundhed
Psykiatri
Social

Forfatteren Peter Øvig Knudsen har været indlagt på den lukkede, og i dag er han noget så sjældent som en tidligere patient, der er taknemlig for sin behandling. Og taknemlig for mødet med en afdeling, hvor dagligdagen ikke kun var diagnose og ensomhed.