Gå til hovedindhold

Baggrund

Kommuner corona-boomer på Facebook

COVID19
Kommunikation

Aktiviteten og engagementet på de kommunale Facebook-sider er steget voldsomt under coronakrisen. Det viser analyse af 93 kommuners Facebook-sider. Borgerne har søgt hurtig information hos deres lokale myndigheder, siger to eksperter i kommunikation på sociale medier.

Forarbejdet var altafgørende

COVID19
Kommunikation

Aktiviteten og engagementet på de kommunale Facebook-sider er steget. Effektiv kommunikation på Vesthimmerlands Facebook-side kunne kun lade sig gøre, fordi forarbejdet var gjort i tiden op til coronakrisen. Det betød, at Vesthimmerland kunne nå hurtigt og bredt ud til kommunens borgere.

Hjemmearbejdet er kommet for at blive

Arbejdsmarkedspolitik
COVID19
Arbejdsmarked

9 ud af 10 kommunaldirektører vil skrue op for hjemmearbejdet i kommunerne efter coronapandemien. Men der er ulemper – og hjemmearbejde må ikke blive et krav, lyder det fra en af topcheferne.

Hjemmearbejde giver hver anden bedre balance mellem arbejde og fritid

COVID19
Arbejdsmarkedspolitik
Arbejdsmarked

En evaluering fra Odenses borgmesterforvaltning peger på, at medarbejderne har oplevet større indflydelse på arbejdsdagen under coronakrisen.

Foto: Colourbox

Hvem skal løfte kvaliteten

Dagtilbud
Børn
Uddannelse

En mindre del af de nyuddannede pædagoger søger job i dagtilbud. Halvdelen af personalet i dagtilbuddene er ikke pædagoger, og langt størstedelen har ikke en pædagogisk relateret uddannelse. Det viser en ny undersøgelse fra Tænketanken DEA. Samtidig er de politiske ambitioner om at løfte kvaliteten i daginstitutionerne skyhøje.

En farlig udvikling for de hjemløse

Forsorgsfeltet i Danmark udvikler sig for tiden med rivende hast. Men det er desværre ikke nødvendigvis en udvikling, der tilgodeser de hjemløse.

Foto: Colourbox