Gå til hovedindhold

Baggrund

Vi har en klar aftale om forpligtende samarbejde og lokalt spillerum

Lås ikon

Arbejdsmarked
Arbejdsmarkedspolitik
Skole

Lærernes nye arbejdstidsaftale kaldes banebrydende. Den er baseret på forpligtende samarbejde og stiller store krav til klare aftaler om opgavernes prioriteringer i den enkelte kommune og på den enkelte skole. Nogle praktiserer det næsten allerede, for andre vil det være en kulturændring.

Lolland skærer ind til benet: Det grænser til det vanvittige

Lås ikon

Økonomi
Administration
Økonomistyring

Lolland Kommune er bedst i landet til at få administrationsudgifterne til at række, viser en analyse. Men det har sin pris, og både borgmesteren og kommunaldirektøren vil gerne løfte udgiftsniveauet en tand – lige nu ligger det nemlig på kanten af det forsvarlige, mener de.

Sosu-personale skal klædes bedre på til demente

Lås ikon

Arbejdsmarked
Ældre
Uddannelse

Der er ikke brug for at justere sosu-uddannelserne som sådan – men der er brug for bedre special- og efteruddannelse om demens, lyder det fra flere aktører.

En liberal fighter kaster håndklædet i ringen

Lås ikon

Byråd
Navne

Laura Lindahl indstiller sin politiske karriere i Liberal Alliance efter kommunalvalget og vil fremover fokusere på karriere og familie.

Hvis medarbejderne trives, så skal resultaterne nok komme

Lås ikon

Ledelse
Arbejdsmiljø

Tal med den enkelte medarbejder, brug digitale teknologier med omhu, og kombinér det med møder på kontoret og mentalt nærvær. Sådan lyder forskernes råd til ledere, der har brug for at praktisere god distanceledelse.

Kasper vil være hele Glostrups anfører

Lås ikon

Navne
Byråd
Kommunalvalg

Ny borgmesterkandidat Kasper Damsgaard (S) er ganske vist grøn i politik men vil kæmpe for en rød borgmesterpost til Glostrup. Han finder på nye måder at inddrage borgerne og vil have tilliden tilbage i politik.