Gå til hovedindhold

Baggrund

Jeg efterlader det, jeg drømte om

Navne
Byråd

12 år som borgmester er nok, hvis man vil fastholde, at en borgmester ikke skal være for langt fra virkeligheden. Det mener Koldings borgmester, Jørn Pedersen (V), der med egne ord efterlader Kolding i god stand og også kan se tilbage på en sag om overforbrug, som han kalder ”voldsom”.

Husk succeserne

Social
Navne

Helle Linnet takker af efter en periode på seks år som formand for socialcheferne i Danmark. Hun ser tilbage på en tid, hvor pengene har skullet strække længere, opgaverne er blevet flere og tonen hårdere over for dem, der skal løse dem. Men hun er også stolt af, at kommunerne er blevet langt bedre til at arbejde på tværs.

Fuld fart på vejprojekter med ny teknologi

Transport
Teknik
Anlæg

Ny teknologi til opmåling og projektering af vejprojekter giver Vej og Park i Fredericia store mængder data, og mulighed for langt hurtigere at gennemføre projekter. Det er en stor fordel i coronatiden, hvor en stribe anlægsprojekter står i kø.

Jeg blev rådet til at være meget tilknappet

Ligestilling
Byråd
Arbejdsmiljø

Fem af landets kvindelige borgmestre hilser debatten om sexisme velkommen. Den kan forhåbentlig være med til at flytte grænserne for, hvad der er god adfærd, håber de.

KL: Det er kommunernes ansvar, men vi hjælper gerne

Arbejdsmiljø
Byråd

KL har sat gang i en undersøgelse af sexisme blandt alle landets byrådsmedlemmer. Den skal kortlægge omfanget og sætte fokus på problemet i de enkelte kommuner, lyder det fra KL-formand Jacob Bundsgaard (S).

Ikke flere undskyldninger, vi er klar til en sundhedsreform

Sundhed
Regionalt

Regeringen skal ikke bruge uenigheder mellem KL og Danske Regioner som undskyldning for at udskyde en reform af sundhedsvæsenet. I et fælles udspil begraver de to organisationer stridsøksen og forsøger at presse regeringen til handling.