Gå til hovedindhold

Baggrund

Lukkelisten tager form

Forsyning
Affald & genbrug

KL er i gang med at kortlægge, hvilke af landets 23 forbrændingsanlæg der skal lukkes som følge af den politiske aftale om fremtidens affaldssektor. Som led i arbejdet laves der faktisk hele to lister.

Stadig flere kommunale frontmedarbejdere anmelder Covid-19 som arbejdsskade

Sundhed
COVID19
Arbejdsmarked

Nye tal viser, at 320 medarbejdere i ældreplejen siden marts har anmeldt smitte med coronavirus som en arbejdsskade. Fagforbund opfordrer alle til at anmelde smitte på jobbet, da selv et mildt forløb kan give alvorlige senfølger.

Covid-19 ramte hårdere, end jeg havde troet

COVID19
Sundhed
Arbejdsmarked

Jeanette Elf er en af de mange ansatte i ældreplejen, som er blevet smittet med Covid-19 på jobbet og døjer med senfølger. Ingen kan fortælle hende, om helbredet nogen sinde bliver som før.

Penge er ikke alt

Kommunalvalg
Økonomi

Det koster tusindvis af kroner at være spidskandidat ved et kommunalvalg. De penge må op af kandidaternes egen lomme, hvis ikke der er en stor og stærk lokalforening i kommunen. Det fortæller tre KV21-kandidater. Penge er dog ikke alt i valgkampen, siger kommunalforsker.

Gud, koster det så meget?

Økonomi
Digitalisering

Et nyt it-system og en omorganisering har givet sagsbehandlerne i Ballerup et helt nyt overblik over indsatsernes effekt og pris. Efter et års drift er budgetoverskridelsen faldet fra 20 millioner kroner til omkring en million.

Paragraf kan spænde ben for flere fjernvarmesalg

Affald & genbrug
Forsyning
Energi

Retstilstanden efter Odenses mislykkede salg af Fjernvarme Fyn er mildt sagt uklar, påpeger eksperter. Det kan være en god idé at vente med salget til Energistyrelsen har tænkt sig om.