Gå til hovedindhold
Økonomi
Arbejdsmarked
Overenskomst

En OK21 til ”den stramme side”

Coronapandemien trækker skygger over dansk økonomi ud i fremtiden, og den højspændte situation i overenskomstforhandlingerne i 2018 skal helst ikke gentages. Det er bagtæppet for OK21-forhandlingerne, som skydes i gang i denne uge, siger KL’s forhandlingsleder, Michael Ziegler (K), der kalder den økonomiske ramme til ”den stramme side”.

17. 12. 2020 - kl. 08:00
Tekst af Jon Kirketerp Jørgensen

Det er gråvejr i Albertslund. Mette Frederiksen har indkaldt til pressemøde for at offentliggøre nye corona-restriktioner, der vil lukke store dele af hovedstadsområdet ned. Og det indrammer meget godt de kommende overenskomstforhandlingers bagtæppe, som KL’s forhandlingsleder Michael Ziegler (K) beskriver på borgmesterkontoret i Albertslund, hvor han og borgmester Steen Christiansen (S), der er næstformand for KL’s forhandlingsdelegation løfter sløret en smule for de krav, som de kommunale arbejdsgivere i KL vil præsentere for fagbevægelsen.

 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her