Gå til hovedindhold

Baggrund

Manden på kanten af bænken

Beskæftigelse
Udsatte

En ny gruppe af socialt udsatte mænd er dukket op i gadebilledet i Aalborg. De er for ressourcestærke til kommunens gadeteam, men trods massive problemer med helbredet kender kun et fåtal til kommunens sundhedstilbud.

Stigende mistrivsel og faldende motivation blandt skoleeleverne

Mistrivsel
Skole
Forebyggelse

Motivationen falder, og mistrivslen stiger blandt skoleeleverne under hjemsendelsen, lyder meldingen fra skolechefer i en rundspørge. Stort set alle mener, at de er gode til at opsporer mistrivslen blandt eleverne. På Nordfyn har man lavet et finmasket net baseret på daglige humørmålinger.

Der er intet, der tyder på, at August her på billede, som går i 9. klasse, mistrives. Men mange af landets skolelever har det ikke helt godt derhjemme bag skærmene. Foto: Thomas Sjørup / Ritzau Scanpix

Sociale medier kan forme valgkampen

Kommunalvalg
Kommunikation

Kandidater til det kommende kommunalvalg skal allerede nu i gang med at teste mærkesager af på de sociale medier, lyder anbefalingen fra digital rådgiver Benjamin Rud Elberth.

Enhedslisten gør ikke krav på overborgmesterpost

Kommunalvalg

Borgmesterkandidat Line Barfod (EL) varsler nye eksperimenter med mere lokalt demokrati og flere boliger, der er til at betale til københavnerne.

Foto: Jakob Carlsen

Fagforbund vil uddanne medlemmer til valg

Kommunalvalg

HK Danmark vil uddanne medlemmer, der stiller op til KV21. Kurset skal forberede medlemmerne på det politiske arbejde, og det vil være med fokus på HK’s prioriteter. Og det er som udgangspunkt åbent for alle HK-medlemmer uanset partifarve, siger HK-formand.

Illustration: Babara Clemmensen og Karen Linnet Olesen

Politikken fylder alt

Byråd
Navne

For Esbjergs plan- og miljøudvalgsformand Karen Sandrini (S) fylder politik og sager meget af hendes liv. Men hun holder af det og kan efter tre år allerede prale af adskillige resultater.