Gå til hovedindhold
Arbejdsmiljø
Byråd

Ordentlighed

Borgmester i Hørsholm, Morten Slotved (K), oplever, at der er gået sport i at dyrke uenighederne, og hvis han igen kan iføre sig den gyldne kæde efter næste valg, vil han introducere de kommende nye kommunalbestyrelsesmedlemmer til den gode dialog.

11. 03. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Morten Slotveds (K) tredje periode som borgmester i Hørsholm har langt fra været den letteste. For mens de to første valgperioder stod i samarbejdets tegn, er det nu blevet erstattet af personangreb og konflikter. Borgmesteren låner et citat fra en partifælle og udvalgsformand, som i den lokale avis netop har annonceret, at hun ikke vil genopstille til næste valg, når han skal beskrive situationen i Hørsholm.

– Jeg synes, hun udtrykte det meget godt, da hun fortalte, at da hun startede i politik, var alle enige om, at det gjaldt om at få et bedre Hørsholm i fremtiden. I dag er der to-tre stykker, der bare skal i avisen og mene det modsatte, hvis borgmesterpartiet melder noget ud. Jeg tror, der er nogle partier, der mener, at det at være negativ og imod flertallet giver en klarere stemme i medierne, og derfor er det dét, man gerne vil dyrke, siger Morten Slotved, der betegner denne valgperiode som meget mere konfronterende.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her