Gå til hovedindhold
Kommunalvalg

Dramaet i Ishøj

Efter et sjældent set internt slagsmål i Socialdemokratiet i Ishøj er borgmesterkandidat Merete Amdisen fortrøstningsfuld, når det kommer til vælgernes dom til november.

Merete Amdisen håber, hun trods uroen får sin daglige gang på Ishøj Rådhus fra nytår. Men spørgsmålet er, om vælgerne lægger vægt på Socialdemokratiets resultater eller den seneste tids ballade, når de stemmer. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
25. 03. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Mads Brandsen

En dreven borgmester, der tager for givet, at han bliver spidskandidat ved KV21. En gruppeformand, der bliver væltet. Samme borgmester bliver vraget til fordel for føromtalte gruppeformand, hvorefter borgmesteren forlader partiet til fordel for en lokalliste. 

Der er rigeligt materiale at arbejde med for en manuskriptforfatter, og det har været et helt surrealistisk forløb at være midtpunktet i, fortæller Socialdemokratiets spidskandidat i Ishøj, Merete Amdisen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her