Gå til hovedindhold
Arbejdsmarked
Administration

Efter hårde måneder skal Fredericia rydde op

Fredericia Kommune har sat gang i oprydningsarbejdet ovenpå de skandaler, der har ramt rådhuset, og har stort fokus på at få skabt en kulturændring, hvor medarbejderne kan tale åbent.

De tre undersøgelser peger alle på flere forhold, som er dybt kritisable. ”Vi har ikke haft orden i penalhuset”, sagde Steen Wrist til den fremmødte presse. Foto: Claus Fisker / Fredericia Kommune / Ritzau Scanpix
25. 03. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Den 9. december sidste år sagde Steen Wrist (S) ja til at blive borgmester i Fredericia fra den 1. januar. Han havde dog ikke drømt om, at kommunen ville havne i så strid modvind, som det er sket ovenpå afsløringerne om eks-borgmester Jacob Bjerregaard. 

– Jeg blev sådan set først involveret i undersøgelsesarbejdet, mens det var i gang, for jeg blev først en del af økonomiudvalget, da jeg blev borgmester. Jeg havde ingen idé om, at det skulle ende med at være i nærheden af det, jeg sidder med nu. Det har været en stejl kurve for mig, siger Steen Wrist. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her