Gå til hovedindhold
Sundhed
COVID19
Administration

I en coronatid kan alt lade sig gøre

Efter 200 telefonopkald lykkedes det Hillerød Kommune at arrangere vaccinationer til 134 borgere i kommunens eget pop-up vaccinationscenter på blot en uge. Og i en tid, hvor opgaverne er mange og nye, og tingene skal gå hurtigt, lader det til, at alt kan lade sig gøre.

200 borgere blev ringet op af Hillerød Kommune, og 134 endte med at møde op i kommunens pop-up vaccinationscenter og det første stik med coronavaccinen. Foto: Nicolai Lorenzen
25. 03. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Taxaer, sygetransporter og handicapbusser holder side om side på parkeringspladsen foran GrønnegadeCentret i Hillerød. I et år har GrønnegadeCentret, som er et aktivitetscenter for seniorer, været lukket, men i dag er der masser af liv og spænding, håndsprit og mundbind i centret. 134 borgere skal nemlig have første stik i Hillerød Kommunes pop-up vaccinationscenter, og allerede inden sprøjterne er fundet frem, sidder de første borgere klar i ventesalen. 

– Folk er i meget god tid, men det er jo også en glædens dag, og der er mange, der er spændte, siger Hella Obel, der er afdelingschef for Ældre og Sundhed i Hillerød Kommune. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her