Gå til hovedindhold
Arbejdsmarked
Arbejdsmiljø

Hjemmearbejde er populært og effektivt

I Høje-Taastrup vil 97 procent af kommunens administrative medarbejdere gerne fortsætte med hjemmearbejde i større eller mindre grad, og i Hillerød er sagsbunkerne i byggesagsafdelingen blevet langt mindre, mens kommunens medarbejdere har været sendt hjem på grund af corona. Men mere hjemmearbejde kommer med en pris, advarer forsker.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
29. 04. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Undersøgelse på undersøgelse har vist det samme resultat: Rigtig mange mennesker vil gerne have mulighed for at fortsætte med at arbejde hjemme, når arbejdspladserne igen kan åbne for fremmøde, efterhånden som coronavirussen slipper sit greb. 

Resultatet på en nylig undersøgelse, som Høje-Taastrup Kommune har gennemført blandt kommunens omkring 700 administrative medarbejdere, taler da også sit tydelige sprog. 97 procent af medarbejderne svarede nemlig, at de godt kan forestille sig, at de vil udnytte muligheden for at arbejde hjemme i fremtiden, mens 82 procent svarede, at de gerne vil arbejde hjemmefra en-to dage om ugen. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her