Gå til hovedindhold
Navne
Byråd
Administration

Der har ­været ­meget snak om Lars’ sko

Dorte West (V) er ny borgmester i Herning. Hun er arvtager til Hernings kendte borgmester gennem knap 20 år, Lars Krarup (V), og kommunens første kvindelige borgmester. Lars Krarups sko vil hun ikke forsøge at udfylde, hun har fokus på sine egne.

Welcome! 8. august kunne skole-leder Dominic Maher byder 55 elever og deres forældre indenfor i Lolland International School. Foto: Ingrid Riis
12. 08. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

”Liverpool fan parking only” stod der indtil for ganske nylig ved borgmesterens parkeringsplads i kælderen under rådhuset i Herning. 

Nu er skiltet væk, og en ny nummerplade er trillet ind på borgmesterpladsen. Den 1. august overtog Dorte West (V) nemlig borgmesterposten i den midtjyske kommune, hvor Lars Krarup (V) gennem knap 20 år har været synonym med byens borgmester. Og klokken 07.52 står Dorte West parat, på sin første officielle arbejdsdag, på trappen foran rådhuset, og lader sig fotografere af den fremmødte presse, der interesserer sig for den markante skiftedag i Herning. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her