Gå til hovedindhold
Kommunalvalg

Stem med

En ny kampagne, som Indenrigs- og Boligministeriet, Danske Regioner og KL står bag, skal understøtte valgdeltagelsen, når kommunal- og regionsrådsvalget finder sted i november.

Foto: Colourbox
09. 09. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

”Stem med” lyder budskabet i en ny kampagne fra Indenrigs- og Boligministeriet, Danske Regioner og KL. Kommunerne har netop fået adgang til en digital værktøjskasse med mellem 300 og 400 filer, som kan downloades og bestilles fysisk og være med til at minde alle om, at det er den 16. november, vi skal sætte vores kryds og gøre vores indflydelse gældende. 

– ”Stem med” er tænkt som en ramme omkring en af de mange aktiviteter, der foregår rundt omkring i hele landet. Kommunerne vælger selv at tilrettelægge ud fra, hvordan de vil lave deres valgindsats. Det kan være, man har boligområder, hvor man går ud og laver en helt særlig indsats, og i den sammenhæng skal man se ”Stem med” som et koncept, kommunerne de kan tage udgangspunkt i, hvis de ønsker det, siger Ida Thuesen Nielsen, kommunikationschef og vicedirektør i KL.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her