Gå til hovedindhold
Kommunalvalg

Pape forventer flere borgmesterposter

Det Konservative Folkeparti er lige nu mere populært, end det har været i mange år. Derfor har formand Søren Pape Poulsen også en ydmyg forventning om, at partiet går frem ved kommunalvalget, og at flere borgmesterkæder kommer på konservative hænder.

Som ved C-huset i Allerød, som forleden blev åbnet af Konservatives formand Søren Pape Poulsen, er den grønne løber også rullet ud for Konservative til kommunalvalget. Foto: Allan Nørregaard/Sjællandske Medier
28. 10. 2021 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

 

Stemningen blandt de fremmødte ved åbningen af den nye konservative valgbutik i Allerød var næsten, som ventede de på royalt besøg. Og det gjorde de da næsten også. Den grønne løber var rullet ud – klar til kongen af Konservative. Manden, der har gjort partiet så populært, at han er på tale som statsministeremne. Søren Pape. Spørgsmålet er nu, om hans popularitet også rækker til at sikre partiet et godt kommunalvalg. Selv er han ydmyg. 

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her