Gå til hovedindhold

Indhold

Jeg kommer til at åbne døren til et kosteskab, da jeg bliver forvirret over skiltningen

Byråd

På valgaftenen den 16. november var alles øjne pludselig rettet mod et kosteskab i Rebild, hvor netop afgåede borgmester Leon Sebbelin (R), Rebilds nye borgmester Jesper Greth (V) og den Konservative spidskandidat Lene Aalestrup i løbet af valgaftenen befandt sig for at kunne tale uforstyrret. Her fortæller Leon Sebbelin, hvordan valgdagen forløb for den spændte daværende borgmester

Kommuner satser på klimaudvalg i kampen om at blive grønne

Administration
Miljø

Valgkampen bød på et stort fokus på klimaet, og det har blandt andet resulteret i nye klimaudvalg i flere kommuner. Men om de nye klimaudvalg blot er symbolpolitik, vil vise sig i løbet af denne valgperiode, påpeger kommunalforsker.

Naturen taler til de sårbare

Sundhed

Naturen kan i højere grad bruges til at hjælpe og støtte psykisk syge. Det simple koncept Frisk i Naturen breder sig fra Frederikshavn til flere af landets kommuner, efter Miljøministeriet valgte at støtte udbredelsen og kendskabet til metoden, der kan blive et nyttigt værktøj i socialpsykiatrien.

Velkommen nye byrådsmedlemmer: Stå sammen, og husk, at I ikke er alene

Min mening

Som ny politiker skal man ikke kun læse dagsordenen

Arbejdsmiljø

Som ny politiker skal man ikke kun læse dagsordenen

Den nye mand på broen vil banke rusten af Hvidovre

Navne

Efter 96 år med S-styre blæser der nye politiske vinde over vestegnskommunen Hvidovre. Vi tog med Anders Wolf Andresen på første arbejdsdag, der bød på møder, rundvisninger og snakke med medarbejdere.