Gå til hovedindhold

Velkommen nye byrådsmedlemmer: Stå sammen, og husk, at I ikke er alene

Min mening

01. 02. 2022 - kl. 10:00
Tekst af Admin User, umbraco@cabana.dk

Godt nytår og velkommen til alle jer nye byrådspolitikere. Herfra skal lyde et stort tak for, at I har påtaget jer dette vigtige hverv. I er demokratiets kernetropper, for byrådene er bindevævet mellem Christiansborg og hverdagsdemokratiet. Uden jer er der endog meget stor risiko for, at politikere og borgere mister tilliden til hinanden, som vi har set det i andre lande. Derfor skal vi være glade for, at Danmark har verdens nok stærkeste kommunestyre.

Et stærkt lokaldemokrati er vigtigt, fordi det er i kommunerne, de konkrete løsninger på tidens udfordringer bliver til handling, og det er der politik i. Der bliver godt nok lavet love, afsat midler og formuleret retningslinjer i regering og Folketingt, men det er byrådene og de kommunale medarbejdere, der omsætter det til resultater. Tænk bare på områder som ældreplejen, folkeskolen, coronaindsatsen, integrationen og den grønne omstilling.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her