Gå til hovedindhold

Indhold

Det er en kæmpe tryghed, at vi altid kan få fat på en læge

Sundhed

Med hospitalernes 72-timers behandlingsansvar har de ansatte i kommunernes sundhedspleje i Region Hovedstaden fået en direkte linje til den hospitalsafdeling, der har udskrevet patienten. Det skaber større tryghed i kommunerne, hvor afstanden til lægen tidligere virkede lang.

I kommunens tjeneste

Administration

I en tid med massive rekrutteringsudfordringer og stramme økonomiske bånd er Anne-Sofie Degn og Martin Østergaard Christensen blevet henholdsvis kommunaldirektør i Greve og stadsdirektør i Aarhus. De er drevet af en kærlighed til velfærdsstaten og lokaldemokratiet samt ønsket om at sikre andres succes.

Kommunerne har brug for, at staten viser vejen med techgiganterne

Administration

.

Borgere vil ikke forstå, de vil forstås

Administration
Arbejdsmiljø

Knap halvdelen af landets kommuner arbejder i dag med Styrket Borgerkontakt. En metode, der integrerer konfliktmægling i medarbejdernes dialog med borgerne. Metoden giver kortere sagsbehandling, bedre arbejdsmiljø og mere tilfredse borgere.

"Jeg kommer for sent til borgmestermødet og misser den værste kollektive opsang"

Klima

I år var Middelfart vært for den hidtil største udgave af Klimafolkemødet med 21.000 gæster. Borgmester Johannes Lundsfryd (S) var alle andre steder end på borgmesterkontoret i to hektiske døgn.

Kampen om hænderne

Beskæftigelse
Rekruttering

I en fremtid, hvor hænderne bliver knappe i den offentlige sektor, bliver der brug for at tænke ud af boksen. Det har vi bedt alle de opstillingsberettigede partier til det kommende folketingsvalg om.