Gå til hovedindhold
Byråd
Administration

"Jeg håber på, de har forståelse for, at min kalender har ændret sig i løbet af de sidste 48 timer"

Da Satudarah indrettede rockerborg i en tidligere skole og børnehave i Spedsbjerg, fik politikere og medarbejdere på Odense Rådhus travlt med at forsøge at få rockergruppen ud og fandt frem til, at man med et paragraf 14-forbud kunne forbyde rockergruppens lejemål. Rådmand for by- og kultur Søren Windell (K) fortæller her om dagen, hvor forbuddet skulle vedtages og præsenteres.

By- og kulturrådmand Søren Windell (K) blev interviewet til flere medier, da byrådet havde vedtaget paragraf 14-forbuddet. Foto: Søren Windell / Odense Kommune

08. 12. 2022 - kl. 08:00
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

20. oktober 2022

05.25:
Jeg står op, og det er et normalt tidspunkt for mig at stå op på. Jeg går en god morgentur på fem kvarter gennem byen. Det er en god mental forberedelse til en dag med mange møder og ting, der skal nås. Jeg er hjemme igen klokken 07.00, hvor jeg får strøget en skjorte og gjort mig klar til dagen, inden jeg er ude ad døren igen.

07.55:
Jeg er fremme på rådhuset. Klokken 08.00 har vi ekstraordinært udvalgsmøde på Teams i by- og kulturudvalget, hvor vi skal hastebehandle det her paragraf 14-forbud. Udvalget er blevet indkaldt med én dags varsel, og de har på forhånd fået en beskrivelse af både formålet og sagens konsekvenser. Mødet tager et kvarters tid og ender med, at vi enstemmigt vedtager sagen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her