Gå til hovedindhold

Indhold

Ny opgavefordeling frigør ressourcer til kerneopgaven

Administration
Arbejdsmarked
Ældre

Struer bruger Opgavekompasset til at kortlægge opgaver i kommunen med fokus på at frigøre tid og kræfter blandt sundhedsfaglige medarbejdere til gavn for borgerne.

Hver femte politiker har oplevet trusler og chikane

Byråd
Kommunikation

Mens det kun er ganske få, der har oplevet uønsket seksuel opmærksomhed fra kolleger, har en femtedel haft ubehagelige oplevelser med borgere.

Politikerne har taget de digitale forsamlingshuse til sig

Byråd
Kommunikation
Lokaldemokrati

Generelt er byrådsmedlemmerne skeptiske over for sociale platforme, men knap hver anden mener, de lokale Facebook-grupper kan noget. Vi har besøgt en af dem.

Falske profiler forplumrer debatten

Kommunikation

Hvert tredje byrådsmedlem har mødt falske profiler på sociale platforme. Det undergraver demokratiet, lyder det samstemmende fra en borgmester og en filosofiprofessor, der har gransket fake news nærmere.

Sociale platforme er ikke til at leve med – men heller ikke til at leve uden

Byråd
Digitalisering
Kommunikation

Det er lidt af et tveægget sværd at være på sociale platforme som politiker. På den ene side er det der, vælgerne er, og derfor helt nødvendigt at være der - men det er også der, man fra tid til anden får hældt en skidtspand i hovedet.

"Jeg står her med 1.900 ansatte. Kan jeg i det hele taget finde ud af det?"

Navne

Torben Klitmøller Hollmann skiftede den 1. november tilværelsen som sektorformand for social- og sundhedssektoren i FOA ud med et nyt job som centerchef for Center for Sundhed og Ældre i Næstved Kommune. De første tre måneder har været lidt af en omvæltning, som også har gjort ham klogere.