Gå til hovedindhold

Indhold

Frisættelse kræver tillid

Frisættelse

Frisættelse skal give medarbejdere mulighed for i højere grad at bruge deres faglighed, lyder det fra organisationer. Med tæt ledelse, god dialog og tillid kan medarbejderne bedre lykkes med deres opgaver.

Midt i striden om statens vilde natur står en borgmester

Natur

Modstandere og tilhængere er på konfrontationskurs i debatten om de nye naturnationalparker. Midt i striden står landets borgmestre. Regeringen håber, at lokalpolitikerne kan være med til at bygge bro over uenighederne og skabe lokal opbakning. Men et sted er modstanden så stor, at parterne end ikke kan sidde i samme lokale.

Vejen tilbage

Byråd
Navne

Michael Zieglers (K) verden blev med et forandret, da han i oktober sidste år fik konstateret akut leukæmi. Nu er han vendt tilbage til borgmesterposten i Høje-Taastrup – ikke som en forandret mand, men måske en smule klogere på livet.

Ingen frihed uden grænser

Ledelse
Skole
Frisættelse

Efter to år med frisætning har Ole Lerke, der er skoleleder på Bohr­skolen i Esbjerg, erfaret, at frisættelse i høj grad kræver nær ledelse og tydelige rammer. Fremfor at styre og give svar, skal ledelsen facilitere og spørge for at få idéerne til at vokse nedefra.

"Jeg blev mødt med et mojn fra kronprinsen, og så var vi i gang"

Kultur
Fritid

2. pinsedag gik et stort ønske i opfyldelse for Aabenraas borgmester Jan Riber Jakobsen (K), da Royal Run løb af stablen i kommunen, og Kronprins Frederik endda startede begivenhederne i det sønderjyske.

Frisættelsens store udfordring er forventningerne

Frisættelse

Frisættelsens store udfordring er forventningerne