Gå til hovedindhold
Byråd
Navne

Vejen tilbage

Michael Zieglers (K) verden blev med et forandret, da han i oktober sidste år fik konstateret akut leukæmi. Nu er han vendt tilbage til borgmesterposten i Høje-Taastrup – ikke som en forandret mand, men måske en smule klogere på livet.

Michael Zieglers tilgang til borgmesterjobbet vil være den samme som før, mener han. Men kalenderen vil måske have flere åndehuller. Foto: Nicolai Lorenzen

15. 06. 2023 - kl. 08:32
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Michael Ziegler (K) ser det hele lidt på hovedet, da han ankommer til Rigshospitalet. Liggende i hospitalssengen kan han læse skiltene nedefra. Hæmotologisk Klinik står der på skiltet i elevatoren, som han er blevet trillet ind i. Afdelingen er for blodsygdomme – heriblandt leukæmi, når Michael Ziegler lige at registrere uden at tænke nærmere over det.

For syv måneder siden blev der vendt op og ned på hele hans verden, da han fik konstateret akut leukæmi. Borgmesterkontoret i Høje-Taastrup blev skiftet ud med kemokure, kvalme og Netflix på sofaen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her