Gå til hovedindhold
Miljø
Natur

De sidste kommuner har tilmeldt sig: Alle vil være Danmarks Vildeste Kommune

Alle 98 kommuner har nu tilmeldt sig Miljøministeriets konkurrence ’Danmarks Vildeste Kommune’, efter miljøminister Lea Wermelin (S) har givet en ny chance for at tilmelde sig.

Alle 98 kommuner er nu tilmeldt konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Kommune. En konkurrence miljøminister Lea Wermelin (S) kickstartede i 2021. Foto: Miljøministeriet.

08. 02. 2022 - kl. 11:11
Tekst af Martin Pedersen, marp@kl.dk

Konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Kommune er nu blevet endnu hårdere. Før var 92 kommuner tilmeldt konkurrencen, men nu har de resterende seks også meldt sig på banen, og samtlige kommuner kæmper derfor nu om at vinde titlen. Det skriver Miljøministeriet i en pressemeddelelse.

– En ny bevægelse bevæger sig ind over Danmark – og med den følger vild natur. Naturen er i krise, og vi skal sætte ind, hvor vi kan. Derfor er det fantastisk, at alle landets kommuner nu er med. Det viser, at den lokale opbakning til en vildere natur er stor i hele landet. Vi kan alle gøre noget, og tilsammen kan vi gøre en hel masse. Mit ønske med konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune har været at få den vilde natur på dagsordenen alle steder. Og det må siges at være lykkedes nu, hvor samtlige danske kommuner har kastet sig ind i dysten om at blive den vildeste, siger miljøminister Lea Wermelin (S).

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her