Politikere får kritik for at få billetter til udsolgt koncert | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Byråd
Kultur

Politikere får kritik for at få billetter til udsolgt koncert

19 politikere i Tårnby Kommune har fået billetter til en ellers udsolgt koncert med Ed Sheeran. Det får kritik fra eksperter, mens borgmester Allan S. Andersen (S) mener, det tjener et repræsentativt formål.

Billetter til koncerter med popstjernen Ed Sheeran har fået flere eksperter til at kritisere politikerne i Tårnby Kommune. Foto: Harald Krichel/Wikimedia Commons

07. 06. 2022 - kl. 11:59
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Det kan så tvivl om bestikkelse, at 19 politikere i Tårnby har fået fribilletter til udsolgte Ed Sheeran-koncerter i august i Øresundsparken. Tårnby Kommune har lejet Øresundsparken ud til koncerterne for 200.000 kroner, og nu viser en aktindsigt, som Politiken har fået, at de 19 kommunalbestyrelsesmedlemmer får en fribillet til koncerterne.

Flere eksperter siger dog til Politiken, at kommunalpolitikerne bør undlade at tage imod billetterne. Roger Buch, der er centerleder og forsker i demokrati og kommunalpolitik på DMJX, mener blandt andet, at det i forhold til de repræsentative forpligtigelser næppe er nødvendigt, at alle 19 politikere tager afsted.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her