Det er gået op for mig, hvor tålmodig man skal være i politik | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Byråd
Navne

Det er gået op for mig, hvor tålmodig man skal være i politik

Thomas Brücker (S) gik ind i politik med ønske om at rette op på noget af den sociale uretfærdighed, han mødte gennem sit arbejde. Men gennem arbejdet i byrådet i Hillerød har han mødt en ny virkelighed, hvor tingene går langsommere, end han havde forestillet sig, og pengene er knappe. Derfor har han stadig masser, han gerne vil udrette.

Thomas Brücker (S) har siden 2017 været medlem af byrådet i Hillerød. Privatfoto

20. 06. 2022 - kl. 12:14
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Hvis Thomas Brücker (S) virker bekendt, kan nogle måske genkende ham fra TV 2 programmet Alarm 112, hvor han som ambulanceredder var en af de frontpersonaler, der inviterede hele Danmark helt med ind sit arbejdsliv. Siden er hans ansigt blevet blikfang på valgplakater, efter han i 2016 besluttede sig for at gå ind i politik og stille op til kommunalvalget året efter til byrådet i Hillerød. Men det var Thomas Brückers baggrund som ambulanceredder, der blev vejen ind i politik.

– Dengang jeg startede med at køre ambulance, havde jeg overhovedet ikke set mig selv som politisk aktiv. Men gennem mit job, hvor jeg kørte ambulance i København, oplevede jeg noget social uretfærdighed, hvor jeg helt tydeligt kunne se, hvordan den politik, der blev ført fra Christiansborg, havde en negativ effekt for nogle af de borgere, jeg gerne ville gøre en forskel for, fortæller Thomas Brücker og tilføjer:

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her