21 | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold

21

8 resultater

Anonyme ansøgninger skal sikre mangfoldighed i Aarhus

Byråd
Arbejdsmarked
Rekruttering

Politikerne i Aarhus Kommune skal tage stilling til et forslag om at anonymisere ansøgninger til de kommunale stillinger. Det kan være svært at komme igennem med mellemøstligt klingende navn eller med en høj alder. Der er tale om et forsøg, der skal give mere mangfoldighed, lyder det fra Mette Bjerre (SF).

Sundhedsplejersker skal ind under ny forvaltning – men det vil de ikke

Byråd
Administration
Sundhed

Rådmand for børn og unge erkender, at hun har måttet sluge et kompromis, som flytter sundhedsplejen til sundhedsforvaltning. Tillidsmand efterlyser en god faglig begrundelse.

Kommunaldirektør rykker fra Kerteminde til Slagelse

Administration
Navne

Anders Bjældager forlader Kerteminde og bliver kommunaldirektør i Slagelse 1. august.

Rudersdal-direktør hjemsendt mens klagesager undersøges

Dagtilbud
Administration
Navne

Direktør i Rudersdal, Henning Bach Christensen, er blevet hjemsendt, indtil undersøgelse om ulovlig praksis for håndtering af klager i skolevisitationsudvalget.

Elsebeth Gerner Nielsen skal åbne dørene til Slotsholmen for kommunerne

Navne

Forhenværende minister og folketingsmedlem med mere, Elsebeth Gerner Nielsen, indleder et samarbejde med Komponent. Hun skal hjælpe kommunerne med relationen til Christiansborg.

Et plantebaseret erhvervseventyr i milliardklassen kan være på vej til Falster

Forskning

Et stort testanlæg for bæredygtige plantebaserede produkter kan blive et stort erhvervseventyr for Falster. Det handler om at bruge alle ressourcer helt ud til sidste plantefiber til gavn for både klima, miljø og biodiversitet. Det kan anlægget hjælpe med, siger Simon Hansen (S), borgmester i Guldborgsund.