Hvidovre henter ny kommunaldirektør i Greve | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Administration
Navne

Hvidovre henter ny kommunaldirektør i Greve

Jakob Thune bliver ny topchef i Hvidovre Kommune. Han kommer fra en direktørstilling i Greve Kommune og har en fortid i Justitsministeriet og KL.

Jakob Thune bor i Greve, hvor han i sin fritid er træner på sin ene søns fodboldhold. Foto Hvidovre Kommune

22. 06. 2022 - kl. 14:28
Tekst af Thomas Kokholm

Kommunalbestyrelsen i Hvidovre besluttede tirsdag at ansætte 43-årige Jakob Thune som ny kommunaldirektør. Den nye kommunaldirektør er i sit nuværende job ansvarlig for områderne teknik og miljø, sundhed og pleje samt kultur og fritid.

Før direktørposten i Greve, var Jakob Thune direktør i Vordingborg Kommune i tre år – og havde dér ansvar for dagtilbud, skoler, det specialiserede børneområde og kultur- og fritidsområdet.
– Jeg glæder mig til at få mulighed for at arbejde i en kommune med så spændende udviklingsperspektiver, som Hvidovre har, både med ønsket om at udvikle nye erhvervsområder i samarbejde med erhvervslivet og at udnytte den centrale placering til at arbejde med at løse vigtige klimaudfordringer, samtidig med at vi skaber arbejdspladser og vækst, siger Jakob Thune i en pressemeddelelse.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her