Minister bakker op om Herlevmodellen | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Jura
Folketinget
Byggeri

Minister bakker op om Herlevmodellen

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) forklarede i samråd, at hans ministerium tydeligt havde informeret Herlev Kommune om, at der ikke var lovhjemmel til offentligt-privat projekt om 200 plejeboliger. Men det er godt at lytte til gode ideer fra kommunerne, lyder det fra ministeren, der politisk vil arbejde for at gøre Herlevmodellen lovlig.

Indenrigs- og boligministeren Christian Rabjerg Madsen (S) mener ikke, at Herlev Kommune og ministeriet har gjort noget forkert. Foto: Anni Norddahl/Indenrigs- og boligministeriet.

23. 06. 2022 - kl. 11:16
Tekst af Thomas Kokholm

Det var på et oplyst grundlag, at kommunalbestyrelsen i Herlev tog beslutningen om at gå videre med et offentligt-privat partnerskabsprojekt finansieret af pensionskassen PensionDanmark.

Det mener indenrigs- og boligministeren Christian Rabjerg Madsen (S), der tirsdag var kaldt i samråd i indenrigs- og boligudvalget om ”Herlevmodellen”. Projektet skal give 200 plejeboliger, der udlejes til Herlev Kommune, hvis medarbejdere også skal stå for plejen af beboerne.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her