Set & Sket: Fåreklipning for publikum | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Natur
Ældre
Turisme

Set & Sket: Fåreklipning for publikum

Børn og gamle så på, mens fårene blev klippet i Gladsaxe, nye beboere i Assens kom på rundtur i kommunen, og landsfinalen i skoleskak løb over stablen. Hver uge giver Danske Kommuner et indblik i, hvad der sker i kommunerne. Tip modtages gerne på aktuelt@kl.dk.

Interesserede børnehavebørn og beboere på Bakkegården demensboliger fik mulighed for at overvære den årelige fåreklipning. Foto: Gladsaxe Kommune

11. 05. 2022 - kl. 13:05
Tekst af Martin Pedersen, marp@kl.dk

Fåreklipning for publikum

Beboerne og ansatte på Bakkegården demensboliger i Gladsaxe fik fredag i sidste uge besøg af en gruppe børnehavebørn. Dagen stod på den årlige klipning af Bakkegårdens får.

Den sædvanlige fagmand, der står for fåreklipningen hvert år, sørgede for at tage sig god tid, så alle tilskuerne kunne følge godt med i, hvad der skete. Børnehavebørnene, der var på besøg for at overvære fåreklipningen, er ikke uvante gæster på Bakkegården. De kommer normalt én gang om ugen for at være med til sang og musikterapi sammen med beboerne i demensboligerne.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her