19 | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold

19

11 resultater

Efter evaluering: Kommunerne fortsætter med handicapområdet

Folketinget
Handicap
Social

I et nyt udspil foreslår regeringen, at der laves en specialeplan på det specialiserede socialområde, som man kender det fra sundhedsområdet. Der er dog ingen planer om at flytte området fra kommunerne, som flere har ønsket.

Borgerrådgiver: Der skal strammes op på retssikkerheden

Jura
Sagsbehandling

Borgerrådgiveren i Københavns Kommune slår i sin beretning fast, at Københavns Kommune i nogle tilfælde er udfordret, når det kommer til at efterleve borgernes rettigheder efter forvaltningsloven.

Evaluering af det specialiserede socialområde drager ikke mange konklusioner

Social
Handicap
Folketinget

Den længe ventede evaluering af det specialiserede socialområde er torsdag offentliggjort efter flere års massiv kritik af kommunernes håndtering af handicapområdet. Evalueringen drager ikke mange entydige konklusioner, men maner dog en del af kritikken af kommunerne til jorden.

KL: Der skal økonomi med til socialområdet

Udsatte børn og unge
KL
Handicap

Den nye evaluering af det specialiserede socialområde giver et nuanceret billede af kommunernes indsats, mener KL. Regeringens udspil til nye tiltag på området kan dog kun realiseres, hvis økonomien følger med, lyder det.

Vejle runder 120.000 borgere tidligere end ventet

Mange udenlandske tilflyttere, ikke mindst fra Ukraine, har gjort, at Vejle Kommune har nået et indbyggertal på 120.000 borgere tidligere end ventet.

Ældre Sagen hjælper borgere i gang med MitID

Digitalisering
Ældre

I Hedensted har borgerservice fået hjælp fra uventet kant til at bistå borgere med at komme i gang med MitID.

Minister afkrævet svar om børnesager fra Langeland

Folketinget
Udsatte

Social- og ældreminister Astrid Krag (S) var tirsdag kaldt i samråd for at svare på spørgsmål om mulige systematiske fejl og lovbrud i forbindelse med sagsbehandlingen af en række børnesager på Langeland. Nye Borgerlige kræver, at kommuner kan sanktioneres, hvis de bryder loven.

Farvel til direktør gennem 15 år: Kommune vil have anden profil

Navne

Økonomiudvalget i Norddjurs har besluttet, at samarbejdet med velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen skal ophøre. Man ønsker en anden profil til den fremadrettede ledelse.