Farvel til direktør gennem 15 år: Kommune vil have anden profil | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Navne

Farvel til direktør gennem 15 år: Kommune vil have anden profil

Økonomiudvalget i Norddjurs har besluttet, at samarbejdet med velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen skal ophøre. Man ønsker en anden profil til den fremadrettede ledelse.

Økonomiudvalget i Norddjurs har besluttet, at samarbejdet med velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen skal ophøre. Foto: Norddjurs Kommune

19. 05. 2022 - kl. 10:52
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Efter 15 år i Norddjurs Kommune er direktør Kenneth Koed Nielsen fortid. Ifølge en pressemeddelelse fra kommunen har økonomiudvalget besluttet, at samarbejdet med velfærdsdirektøren skal ophøre. Økonomiudvalget ønsker således en anden profil til den fremadrettede ledelse af velfærdsforvaltningen, fremgår det.

Økonomiudvalget vil også sætte gang i en omfattende udvikling af socialområdet. Med udgangspunkt i målsætningerne for det sociale omsorgsarbejde og på baggrund af politiske drøftelser har udvalget indstillet til kommunalbestyrelsen, at der tages initiativ til en udviklingsproces. En proces, der indeholder en uvildig undersøgelse af socialområde med fokus på borgere og pårørendes oplevelse af mødet med Norddjurs Kommune samt arbejdsmiljøet for medarbejdere og ledere på socialområdet. Det forløb skal gennemføres af konsulentfirmaet Komponent. Formålet er at skabe et solidt fundament for den videre udvikling, lyder det i pressemeddelelsen.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her