23 | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold

23

7 resultater

DI enig med KL: Digitalisering i kommunerne kan give mere velfærd

Digitalisering
Erhverv
Velfærd

Der skal skrues op for brugen af digitale løsninger i landets kommuner i samarbejde med virksomhederne, mener DI, der bakker op om KL’s nye digitaliseringspolitik.

Kvalitetsstandarder er godt for den nære sundhed

KL
Folketinget
Sundhed

Standarder er afgørende, så vi kender opgaven og kan løse den godt i et tæt samspil med resten af sundhedsvæsenet, lyder der fra Christina Krzyrosiak Hansen (S), formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg. Hun roser sundhedsreformens fokus men påpeger, at medarbejdere og finansiering skal følge med.

Landdistrikter giver ris og ros til medieaftale

Ny medieaftale møder ros for sit fokus på at styrke lokale og regionale medier fra Landdistrikternes Fællesråd. Medieaftale skaber bedre balance, men det er ikke nok, mener de.

Blot 19 ud af 544 medarbejdere i Langelands ældrepleje er klar til at gå op i tid

Ældre
Rekruttering
Arbejdsmarked

Som andre kommuner kæmper Langeland for at rekruttere medarbejdere til ældreplejen. En af løsningerne kan også være at lade de eksisterende medarbejdere arbejde flere timer – men det er der meget begrænset appetit på.

Digitalisering og teknologi skal redde fremtidens velfærd

Digitalisering
Social
Sundhed

En øget digitalisering og anvendelse af teknologi på blandt andet pleje- og omsorgsområdet er nødvendigt for at løse velfærdsstatens udfordringer. Både borgere og ansatte er klar til at accelerere den digitale omstilling, mener Peter Rahbæk Juel, formand for KL's Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg, i forbindelse med lanceringen af en ny digitaliseringspolitik.

Til kamp mod de unges mistrivsel

Byråd
Navne

Birgit Jakobsen (KD) har som formand for Hedensteds opgaveudvalg om unge fokus på den mistrivsel, som de unge i kommunen er ramt af. Hun er i gang med sin tredje byrådsperiode – og har for første gang fået selskab af en partifælle.