Kvalitetsstandarder er godt for den nære sundhed | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
KL
Folketinget
Sundhed

Kvalitetsstandarder er godt for den nære sundhed

Standarder er afgørende, så vi kender opgaven og kan løse den godt i et tæt samspil med resten af sundhedsvæsenet, lyder der fra Christina Krzyrosiak Hansen (S), formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg. Hun roser sundhedsreformens fokus men påpeger, at medarbejdere og finansiering skal følge med.

Christina Krzyrosiak Hansen peger på Robusthedskommissionen som et sted, hvor løsninger kan findes. Foto: KL

23. 05. 2022 - kl. 12:20
Tekst af Thomas Kokholm

Kommunerne har i mange år løst opgaver på sundhedsområdet uden retning og klare rammer. Derfor glæder KL sig over sundhedsreformens fokus på at sætte standarder for, hvilke hjælp og behandling borgerne skal have i det nære sundhedsvæsen. Men med opgaven skal også følge løsninger på rekrutteringsudfordringen og penge. Det skriver KL i en pressemeddelelse.

Som borger skal man kunne vide, hvad man kan forvente af sundhedsvæsenet, når man har brug for det. Og det gælder uanset hvor i landet, man bor. Samtidig skal der ikke være tvivl om, hvem der gør hvad – hverken for borgerne eller for dem, der skal udføre opgaven.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her