25 | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold

25

5 resultater

Aalborg vinder pris for arbejdet med unges trivsel

KL
Forebyggelse
Sundhed

KL’s Forebyggelsespris går i år til Aalborg Kommune for deres partnerskab med ungdomsuddannelserne om at fremme unges sundhed og trivsel.

Set & Sket: Spritfri sidste skoledag

Ingen alkohol på sidste skoledag, efterspørgsel på billeder af ungdomsværelser og en spritny talentklasselinje. Hver uge giver Danske Kommuner et indblik i, hvad der sker i kommunerne. Tip modtages gerne på aktuelt@kl.dk.

Små kommuner betaler for fællesskabets store energiprojekter

Energi
Teknik

Når et kæmpe klimaprojekt som Energiø Bornholm havner i den kommunale baghave, så er det en kæmpe planopgave. Den påtager vi os gerne, men staten bør anerkende det og kompensere kommunen , mener Helle Munk Ravnborg (EL), der er forperson i natur-, miljø- og planudvalget i Bornholms Kommune.

EL-politiker skulle have haft ordet, selv om borgmesteren var videre i dagsordenen

Jura
Byråd

Rudersdals daværende borgmester Jens Ive (V) skulle have givet et kommunalbestyrelsesmedlem ordet på et møde for tre år siden, konkluderer Ankestyrelsen. Jens Ive beklager.

Børnepasning og beskæftigelse skal følges ad, når ukrainere skal i job

Flygtninge
Beskæftigelse
Børn

De ukrainske flygtninges vej ind i beskæftigelse er for en stor dels vedkommende afhængig af, at kommunerne kan sikre pladser til deres børn i daginstitutioner og skoler. Det er en større udfordring nogle steder, men foreløbig er de store beredskabsplaner blevet i skuffen.