Den ideologiske vagthund er blevet pragmatisk | Danske Kommuner
Gå til hovedindhold
Navne

Den ideologiske vagthund er blevet pragmatisk

Med plads i både kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk og regionsrådet i Hovedstaden samt et folketingskandidatur må hele 23-årige Magnus von Dreiagers (K) liv siges at dreje sig om politik. Han har altid haft ønske om at involvere sig, fremfor at sidde på sidelinjen og brokke sig, og byrådsarbejdet har lært ham at blive mere pragmatisk.

For Magnus von Dreiager (K) er politik både hans arbejde og hans helt store interesse. Pressefoto

30. 05. 2022 - kl. 08:58
Tekst af Anna Törnqvist Jensen, antj@kl.dk

Magnus von Dreiager (K) var kun 19 år gammel, da han blev valgt til kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune første gang. Det var i 2017, og det var første gang, han var på valg i det område, hvor han også selv er vokset op.

– Det fede ved kommunalpolitik er, at man kan se de ændringer, man er med til at skabe, meget konkret i sin dagligdag. Jeg gik ind i politik, fordi jeg syntes, der var nogle ting i vores samfund og mit lokalområde, som ikke var, som det skulle være. Og i stedet for at sidde ude på sidelinjen og brokke mig, ville jeg hellere prøve at gøre min indflydelse gældende og prøve at skabe nogle ændringer til gavn for det, jeg tror på, siger Magnus von Dreiager.

Log ind

For at kunne læse denne artikel, kræver det at du har et abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, kan du tegne et her.

Har du glemt din adgangskode, kan du ændre den her